Resultats de la cerca frase exacta: 1.144

111. rubiol 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Panada farcida de brossat, confitura o carn, que es menja per Pasqua. [...]
112. salmorrar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Posar en salmorra (carn, peix o algun producte agrícola) perquè es conservi. [...]
113. carn a la brasa amb salsa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
114. carn de porc a la perola
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
115. catxipanda (samfaina amb carn de porc)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
116. lasanya de carn amb dos formatges
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
117. raviolis de carn a la bolonyesa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
118. raviolis de carn a la florentina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
119. tagín (estofat de carn amb verdures)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
120. empanar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embolcar (carn o altra vianda) amb pasta de pa per coure-la després al forn. [...]
Pàgines  12 / 115 
<< Anterior  Pàgina  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  Següent >>